Din finansieringspartner inom IT-utrustning och produktionsutrustning

Pedab Finance erbjuder kundanpassade finansieringslösningar för IT och produktionsutrustning till företagskunder (B2B):

• IT infrastruktur och system (hårdvara, mjukvara, tjänster)
• Utrustning för Datacenters
• Cloud-lösningar
• Säkerhet
• Nätverk, Edge IT
• PC-/mobila klienter, livscykelhantering
• Produktionsutrustning och verktyg för Tillverkande samt Grafisk industri

Vår verksamhet startades 2008 och har verkat med samma inriktning sedan dess. Vi ställer våra lösningar i relation till finansiering med eget kapital eller med bankfinansiering med målsättningen att alltid optimera kundens kapitalanvändning i förhållande till den investering som ska göras.

Vår uppfattning är att många företag behöver en samarbetspartner vid sidan av sin husbank och vi har många gånger visat oss vara ett effektivt val.

Genom våra stabila inarbetade samarbeten med ledande aktörer inom finans- och försäkringsbranschen kan vi erbjuda våra partners och kunder en förmånlig finansiering med många möjligheter. Vår specialistkunskap från finansbranschen i kombination med vår breda kompetens och erfarenhet från IT-branschen gör att vi har tagit en position som strategisk rådgivare för många av våra kunder. Och eftersom vi även sköter frågorna kring din finansiering så kan du som kund fortsätta att fokusera på din verksamhet, något som verkligen uppskattas bland våra kunder. Läs mer om våra finansieringsalternativ.


En del av en större koncern

Pedab Finance har bedrivit verksamhet sedan 2008 och har kontor i Stockholm, Borås och Jönköping. Vi är en del av Pedab Group.


Lägger mer tid på din affär

Med oss får du en klar och tydlig dialog om finansieringen för din investering. När du arbetar med oss kommer du att märka att vi har hög och detaljerad kunskap om det vi arbetar med och att vi har bästa service och kvalitet i vårt utförande. För att allt ska bli rätt kommer vi därför gärna ut och träffas på plats alternativt har ett möte över webben, för att tillsammans diskutera vad som är viktigt i din affär.


Kontakta oss

Oavsett vilken IT utrustning eller produktionsmaskin som du och ditt företag väljer eller utvärderar just nu, kontakta oss så reder vi ut de finansiella begreppen tillsammans och ser till att dina investeringar blir finansierade så effektivt som möjligt.

    Ditt namn (krävs)
    E-postadress (krävs)

    Ämne
    Ditt meddelande